Közösségi oldalak

Labdarúgás

Kisvárdán sem szakadt meg a Kecskemét veretlenségi sorozata

A Kecskemét egygólos meccsen nyert a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.

A gól nélküli első félidőben a Kisvárda futballozott némi fölényben, de a Kecskemét járt közelebb a gólszerzéshez, egyszer azonban Petkovic védett bravúrral, másodszor pedig Banó-Szabó célzott pontatlanul, pár centivel.

A szünet után átvette a kezdeményezést a Kecskemét és Katona remek lövésével megszerezte a vezetést. Ezt követően a vendégek átadták a területet riválisuknak, és a biztos védekezés mellett a kontrákra rendezkedtek be.
A Kecskemét rendkívül fegyelmezetten védekezve ellenfelének szinte esélyt sem hagyott az egyenlítésre, így elvitte a három pontot.

A kecskemétiek nyolc kör óta veretlenek az élvonalban, ugyanakkor ebben a sorozatban csak a második győzelmüket aratták. A szombati sikerükkel a Kisvárdával szemben növelték előnyüket a tabella második helyén.

OTP Bank Liga, 22. forduló

Kisvárda Master Good-Kecskeméti TE 0-1 (0-0)
Kisvárda
Vezette: Bognár
Gólszerző: Katona B. (56.)
Sárga lap: Ötvös (34.), Melnyik (52.), illetve Meszhi (21.), Szabó A. (45+1.), Vágó L. (45+2.)

Kisvárda Master Good: Petkovic – Hej, Kovacic, Széles, Leoni (Alic, 78.) – Karabeljov (Navrátil, 88.), Ötvös – Melnyik, Makowski, Camaj (Vida, 78.) – Mesanovic (Spasic, a szünetben)

Kecskeméti TE: Varga B. – Vágó, Szabó A., Belényesi – Nagy K., Szuhodvoszki (Rjasko, 92.), Mehszi (Nikitscher, a szünetben), Zeke – Banó-Szabó (Szalai G., 75.), Tóth B. (Horváth K., 84.), Katona B. (Májer, 75.)

MTI

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!