Közösségi oldalak

Hírek

Megjelent a Sport 2022 évkönyv a MOB kiadásában

Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Battai Sugár Katinka világbajnok kardvívó, Magyari Alda olimpiai bronzérmes vízilabdakapus, Nádas Bence világ- és Európa-bajnok kajakozó, Gyulay Zsolt, a MOB elnöke, Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Hüttner Csaba, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya és Amler Zoltán, a kötet főszerkesztője (b-j) a Sport 2022 évkönyv bemutatóján a budapesti Fókusz Könyváruházban 2022. november 29-én. MTI fotó: Kovács Attila

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) kiadásában, a sportért felelős államtitkárság támogatásával, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) Nagy Béla Programjának keretében, Amler Zoltán főszerkesztésében megjelent a 2022-es esztendő sportsikereit, felejthetetlen és szomorú pillanatait felelevenítő Sport 2022 évkönyv.

A kötetet bemutató keddi sajtótájékoztatón Gyulay Zsolt, a MOB elnöke úgy fogalmazott: a könyv kiadása egy szép hagyomány, amelyet szeretnének folytatni.

– A szöuli olimpia után a győztes négyesünkről is megjelent a sportévkönyvben egy cikk, ami nagy szó volt, jó volt azt a kiadványt kézbe venni, minőséget képviselt. Ez a mai napig megvan, gratulálok mindenkinek, aki bekerült ebbe a könyvbe – mondta.

A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó hozzátette: idén számos magyar siker született, így a pekingi téli ötkarikás játékok például minden idők legjobb magyar szereplését hozta, de már előre is tekintenek Párizsra, hiszen jövőre elkezdődnek a kvalifikációs versenyek.

– Készen állunk, szeretnénk sok kvótát szerezni, különleges játékokra készülünk, hiszen az olimpia visszatér Európába. Bízom benne, hogy sportolóink tovább folytatják a sikerszériát – jelentette ki Gyulay Zsolt.

MTI

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!