Közösségi oldalak

Hírek

Fannika gyógyulásáért gyűjt a Békéscsaba Előre

Fannika egy hétéves csodalány, akinél sajnálatos módon leukémiát diagnosztizáltak. A Békéscsaba 1912 Előre is értesült Fannika betegségéről és mivel  számára is igen fontos, hogy embertársainkon segíthessünk, így nem is volt kérdés, hogy a közösségi oldalakon elindított kezdeményezésekhez csatlakozzanak.

Műanyag kupak-gyűjtőpontként a Kórház utcai Stadionban (Előre Székház I. emelet) is leadhatják az összegyűjtött kupakokat, a klub pedig eljuttatja Fannika iskolájának, amely koordinálja a gyűjtést.

A klub munkatársai közül többen is részt vesznek a 2022. december 1-jén (csütörtökön) 13:00 órától, a Panoráma Étterem különtermében megrendezésre kerülő irányított véradáson, mellyel Fannika gyógyulását segíthetjük. Arra biztatnak mindenkit, hogy amennyiben teheti és módjában áll, jöjjön el és adjon vért!

A klubvezetés döntése értelmében a 2022. december 4-én (vasárnap) 13:00 órától megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – FC Ajka mérkőzés jegybevételét felajánlják Fannika gyógykezeléseinek támogatására.

Az első- és második csapat gyűjtést szervezett a klubon belül, melyhez mindenki csatlakozott és az így keletkezett jelentősebb összeget is Fannika családjának juttatják el.

A december 4-i mérkőzés előtt és alatt bárkinek lehetőséget biztosítanak személyes hozzájárulásra is, hiszen a hazai pénztáraknál gyűjtőurnákat helyeznek ki, ahol bárki belátása szerint leadhatja anyagi támogatását, melyet természetesen továbbítanak Fannikának.

Amennyiben valaki támogatná Fannika családját, az alábbi számlaszámra átutalással is megteheti. A közleményben tüntessék fel az ADOMÁNY szót!

Takácsné Obetkó Györgyi, Takács István

MKB Bank Nyrt. 10102615-66906000-01006002

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087871071938

https://1912elore.hu/site/kapcsolat/felelossegvallalas/