Közösségi oldalak

Sportok

Kick-box évértékelés Füzesgyarmaton!

Kick-box évértékelés Füzesgyarmaton!

A sportklubok életében az év vége egyben a számvetés időszaka is. A füzesgyarmati Hegyesi Kick- Box Egyesület tagjai összegyűltek az év végén helyi Strand-falatozó étterem különtermében azért, hogy megünnepeljék az év kiemelkedő, eredményes sporteseményeit, és felelevenítsék a régi, nagyon jó sporttörténeteket.

A klub vezetője, Gasparik Róbert mester – aki egyben a Magyar Kick-box Szövetség elnökségi tagja, s mint WAKO nemzetközi versenybíró , a Bírói Bizottság helyettes vezetője – röviden beszámolt az év kiemelkedő történéseiről. Kiemelte a klub magyar válogatott versenyzőjének, Bak Ágnes Pannának a jó szereplését az olaszországi, jesolói utánpótlás kick-box világbajnokságon. Panna a formagyakorlat Kadet 2 –es korosztályban kategóriájában ért el nagyon jó eredményt, hiszen csapat világbajnoki címet szerzett! A tehetséges versenyzőt Gasparik Róbert mester egy emléktárgy átadásával jutalmazta meg. Szintén jutalmat kapott a klub helyettes vezetője, Fábián Mihály, aki sokoldalú munkájával hosszú éveken át segíti a klub tevékenységét.

Gasparik Róbert, Bak Ágnes Panna

Üdvözölte az egyesületet Shihan Gregor LászlóVIII.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke, – a Harcművész Nagymesterek Tanácsának tagja,- aki kiemelte azt, hogy a klub azért is eredményes, mert hosszú évek óta foglalkozik a BUDO, a harcművészet szellemében, nemcsak a technikák tanulásával, hanem a neveléssel is. Örült annak, hogy számos régi harcos megjelent a vacsorán, és javasolta, hogy a volt tagok is edzéseket folytassanak a jövőben. A rendezvény – amelyen jelen volt a klub alapító névadója, Hegyesi Zsolt is – jó hangulatú vacsorával, baráti beszélgetésekkel ért véget. Sikeres 2023-as évet kívánunk a Füzesgyarmati Hegyesi Kick-Box SE tagjainak.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!