Közösségi oldalak

Labdarúgás

Utolsó percben bukta el a győzelmet a Honvéd

A Budapest Honvéd a mérkőzés utolsó percében kapott góllal végzett 3-3-as döntetlenre a vendég Pakssal vasárnap este a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

A kispesti együttes első góljait, egyúttal első pontját szerezte meg a szezonban. Az első csaknem negyedórában kevés izgalmat hozott a találkozó, majd kissé váratlanul büntetőt kapott és előnybe került a hazai csapat, mely a 20. percben már 2-0-ra vezetett egy újabb 11-est követően. Az első félidő folytatásában a Honvéd őrizte előnyét a kissé elbizonytalanadó vendégekkel szemben.

A fordulás után a paksiak bátrabban futballoztak és nagy helyzeteket ugyan nem alakítottak ki, ám két szabadrúgás után Varga fejeseivel az 57. percre egyenlíteni tudott. A folytatásban mindkét gárda gólra törően igyekezett játszani, újabb találatot pedig a hazaiak szereztek. A hazai szurkolók öröme viszont csak két percig tartott, Plakuscsenko ugyanis piros lapot érően szabálytalankodott. A hajrában a Honvéd visszaállt és fegyelmezetten védekezett, így a paksiak még helyzetig sem jutottak el, mégis egyenlíteni tudtak, miután Varga az utolsó percben értékesítette a harmadik Honvéd-gólt szerző Kerezsi szabálytalanságáért megítélt büntetőt.

OTP Bank Liga, 3. forduló

Budapest Honvéd-Paksi FC 3-3 (2-0)
Bozsik Aréna, 1500 néző
Vezette: Karakó
gólszerzők: Lukic (14., 20. – mindkettőt 11-esből), Kerezsi (73.), illetve Varga (54., 59., 96. – a harmadikat 11-esből)
sárga lap: Kocsis (22.), Traore (91.), illetve Osváth (89.), Lenzsér (94.)
piros lap: Plakuscsenko (75.)

Honvéd: Szappanos – Szabó A., Prenga, Gomis (Bocskay, 60.) – Kocsis (Jonsson, 67., Mitrovic, 78.), Plakuscsenko, Cirkovic, Zsótér, Tamás – Lukic (Kerezsi, 67.), Ennin (Traore, 78.)

Paks: Rácz – Vas (Sajbán, a szünetben), Lenzsér, Kádár, Szabó J. – Balogh, Windecker – Bőle (Osváth, 47.), Haraszti (Böde, 80.), Szabó B. (Nagy R., 76.) – Varga

MTI

YouTube felratkozás!

További cikkek a témában: Labdarúgás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!