Közösségi oldalak

Labdarúgás

A Honvéd legyőzésével elmozdult a kieső zónából a Fehérvár

A MOL Fehérvár 2-0-ra legyőzte a vendég Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombat esti mérkőzésén, így – többek között a kispestieket megelőzve – elmozdult a kieső zónából.

A kiesési rangadón a Honvéd kezdett jobban, többnyire a hazai térfélen folyt a játék. A szezonban a harmadik edző által irányított Fehérvár főként a védekezéssel volt elfoglalva, ritkán jutott el a vendégek tizenhatosáig. Az első félidőben egyszer veszélyeztette a Vidi a kaput, akkor azonban Katona Mátyás révén megszerezte a vezetést.

Fordulás után újult erővel támadásba lendült a fővárosi gárda és csak a fehérvári kapusnak volt köszönhető, hogy nem tudott egyenlíteni. A félidő közepére kiegyenlítetté vált a játék, a Honvéd görcsösen ment előre az egyenlítésért, míg a Fehérvár magabiztosan őrizte előnyét. A hazaiak az utolsó percben biztosították be győzelmüket, Kenan Kodro büntetőből volt eredményes.

OTP Bank Liga, 24. forduló

MOL Fehérvár FC-Budapest Honvéd 2-0 (1-0)
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 3683 néző
Vezette: Karakó
Gólszerzők: Katona M. (34.), Kodro (90., 11-esből)
Sárga lap: Katona M. (10.), Flores (48.), Kovács D. (77.), Kodro (91.), illetve Szabó A. (61.), Gomis (81.), Krajcsovics (85.)

MOL Fehérvár FC: Kovács D. – Bese, Csongvai, Stopira, Heister – Christensen (Makarenko, 69.), Flores – Katona M. (Kastrati II., 84.), Dárdai, Schön – Kodro

Budapest Honvéd: Dúzs – Lovric, Prenga, Szabó A., Tamás K. – Mitrovic (Krajcsovics, 72.), Gomis, Samperio – Kocsis D. (Plakuscsenko, 72.), Lukic, Domingues (Átrok, 92.)

MTI

Ne maradj le közvetítéseinkről!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!