Közösségi oldalak

Labdarúgás

Böde Dániel ismét eldöntötte a mérkőzést

Böde Dániel ismét eldöntötte a mérkőzést

A Paks 3-2-re győzött a sereghajtó Vasas vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Bár a Paks letámadással próbálkozott a mérkőzés elején, és ezt nem is csinálta rosszul, mégis kifejezetten alacsony színvonalú volt a játék a rengeteg pontatlanság és technikai hiba miatt. Egy vendéglehetőséget leszámítva eseménytelen mezőnyjátékkal teltek a percek, majd a második helyzetét gólra váltotta a zöld-fehér csapat. A paksi vezetés hatására megélénkült a meccs, az angyalföldiek magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, akár egyenlíthettek volna is, de egy ízben Nagy védett bravúrosan, másik alkalommal pedig a kapufa segítette ki.

A térfélcserét követően lendületesen kezdett a Paks, erőfeszítését pedig siker koronázta, mert a csereként beállt Böde fejesével megduplázta előnyét. A forgatókönyv hasonló volt az első félidőhöz, ugyanis a gól után a fővárosi együttes vette át az irányítást, helyzetei is voltak, de azok mind kimaradtak. A kegyelemdöfést aztán Böde második találata jelentette, amely végérvényesen eldöntötte a három pont sorsát. A hajrában a fővárosiak küzdöttek tovább becsülettel, fel is zárkóztak egy gólra, de ez sovány vigaszt jelentett az egyre reménytelenebb helyzetben lévő csapatnak és szurkolóinak.

A paksiak sorozatban aratott negyedik sikerükkel feljöttek a harmadik helyre, míg a Magyar Kupában elődöntős angyalföldiek immár nyolc kör óta nyeretlenek.

Borítókép: Paksi FC

OTP Bank Liga, 24. forduló

Vasas FC-Paksi FC 2-3 (0-1)
Illovszky Rudolf Stadion
Vezette: Bognár
Gólszerzők: Holender (80.), Berecz (90.), illetve Hahn (24.), Böde (55., 73.)
Sárga lap: Otigba (22.)

Vasas FC: Uram – Szivacski, Otigba, Iyinbor, Silye (Deutsch, 73.) – Hidi P. (Hidi M, 59.), Berecz, Urblik (Szalai J., a szünetben) – Holender, Balogh N. (Ihrig-Farkas, a szünetben), Szilágyi K. (Sztojka, 73.)

Paksi FC: Nagy G. – Vas, Kinyik, Szabó J. – Osváth, Papp (Haraszti, 64.), Windecker, Balogh B., Bőle (Sajbán, a szünetben) – Hahn (Böde, a szünetben), Varga B. (Haris, 71.)

MTI

Ne maradj le közvetítéseinkről!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!