Közösségi oldalak

Labdarúgás

A Kecskemét győzött a Nagyerdei stadionban

A Kecskemét győzött a Nagyerdei stadionban

A második helyezett Kecskemét tovább folytatta eredményes sorozatát, 2-1-re nyert Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati rangadóján.

Letámadással kezdett a Kecskemét, amelyből betegség miatt hiányoztak alapemberek. Néhány perc elteltével kijött a szorításból a Debrecen, és kiegyenlítetté vált a játék. Mindkét csapat eljutott ellenfele kapujáig, nagy helyzetek azonban nem alakultak ki. Az első félidő második felében a hazai csapat támadott többet, de a vendégek védelme ezúttal is stabil volt. Mindkét oldalon távoli lövések jelentettek némi gólszerzési esélyt.

Alig kezdődött el a második félidő, amikor a debreceniek cserére kényszerültek Dorian Babunski sérülése miatt. Tíz perc elteltével előbb Loncar kapufája jelentett komoly veszélyt a vendég, majd Szalai fejese a hazai kapunál. Nem sokkal később Loncar megszerezte a vezetést a Debrecennek, miután két kecskeméti védő sem tudott felszabadítani egy bal oldali beadás után. Azonnal kettős csere következett a kecskemétieknél, majd még abban a percben egyenlítettek is öngóllal: Deslandes-ról pattant a labda a debreceni kapuba. Továbbra is élénk maradt az iram, és a hajrá kezdetén a csereként beállt Horváth Krisztofer tekert a 16-osról a hazaiak kapujának bal oldalába. A vendégcsapat ezúttal is szervezetten és eredményesen játszott, így értékes három pontot szerzett.

A vendégcsapat már tíz forduló óta veretlen és újabb sikerével megerősítette második helyét a tabellán. A DVSC egyelőre maradt a harmadik pozícióban, de vasárnap hátrébb csúszhat.

Borítókép: A debreceni Sylvain Deslandes (b) és a kecskeméti Májer Milán a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Debreceni VSC – Kecskeméti TE mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. március 18-án. MTI fotó: Czeglédi Zsolt

OTP Bank Liga, 24. forduló

Debreceni VSC-Kecskeméti TE 1-2 (0-0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion
Vezette: Rúsz
Gólszerzők: Loncar (61.), illetve Deslandes (66., öngól), Horváth K. (80.)
Sárga lap: Kiziridisz (53.), Loncar (55.), illetve Banó-Szabó (5.), Hadaró (60.), Szuhodovszki (63.)

Debreceni VSC: Milosevic – Szécsi (Varga J., 86.), Dreskovic, Deslandes, Ferenczi – Manrique, Loncar – Kiziridisz (Sós, 67.), Dzsudzsák (Bárány, 86.), Varga K. (Bódi, 67.) – Do. Babunski (Mance, 47.)

Kecskeméti TE: Varga Á. – Vágó, Belényesi, Szalai G. – Nagy K., Nikitscher, Mehszi (Horváth K., 66.), Szuhodovszki, Hadaró (Szabó A., 87.) – Májer (Katona M., 83.), Banó-Szabó (Katona B., 66.)

MTI

Ne maradj le közvetítéseinkről!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!