Közösségi oldalak

Hírek

Sigér Dávid kezdeményezésére az FTC hozzájárult szerződésének felbontásához

Sigér Dávid Fotó: fradi.hu

A labdarúgó NB I címvédője, a Ferencváros szerződést bontott magyar válogatott középpályásával, Sigér Dáviddal. Az ötszörös magyar bajnok, 14-szeres válogatott középpályás 2018-ban csatlakozott a klubhoz, és tagja volt a 2019-es Európa-liga-, a 2020-as Bajnokok Ligája-, illetve a 2023-as Európa-konferencialiga-csoportkörös csapatnak is.

Sigér a legutóbbi öt bajnokin és a Fiorentina elleni decemberi nemzetközi kupameccsen csak a kispadon kapott helyett, és a spanyolországi edzőtáborozás alatt sem játszott sokat a felkészülési mérkőzéseken.

Információk szerint a Fradi nem akarta elküldeni a 33 éves futballistát, felajánlották neki, hogy nyárig kitöltheti a meglévő kontraktusát. Ugyanakkor azt is világosan megmondták a közönségkedvenc játékosnak, hogy nem számíthat rendszeres játéklehetőségre a zöld-fehéreknél.

A szerződése felbontását kezdeményező Sigér Dávid 145 tétmeccsen 15 gólt és 10 gólpasszt jegyzett a népligetieknél, írja a fradi.hu.

Erről szól a futball, ez egy nehéz döntés volt. Sigér Dávid mindent megtett a Ferencvárosért, de most egy másik utat választott, ilyen az élet, ez teljesen normális. Az életben minden dolognak van egy eleje és befejezése. Ez egy érzelmes pillanat, de köszönettel tartozom neki, amit értem és a klubért tett. Ez az élet

– nyilatkozott Sigér távozásáról elsőként az M4 Sportnak Dejan Sztankovics. Az FTC szerb vezetőedzője kiemelte, hogy a csapat középpályáján kisebb lett a „merítési lehetőség”.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!