Közösségi oldalak

Hírek

Kuznyecov Szergej lett az ETO FC Győr új vezetőedzője

Kuznyecov Szergej lett a labdarúgó Merkantil Bank Ligában második helyen álló ETO FC Győr vezetőedzője – erősítette meg a klub szombaton a hivatalos honlapján.

A győri együttes szombaton jelentette be, hogy felbontotta Antonio Munoz szerződését, aki ennek értelmében távozik – Munoz 33 tétmeccsen irányította a Győrt, az elmúlt félszezonja nem igazán sikerült, csak a 13. helyen végeztek, most viszont feljutó helyen álló csapatot ad át, jelenleg két pont az ETO előnye a harmadik Vasassal szemben.

Kuznyecov Szergej számára nem lesz ismeretlen az NB II-es közeg, az újonnan kinevezett, 41 esztendős tréner ugyanis legutóbb a DVTK-t irányította, mellyel az előző szezonban feljutott az OTP Bank Ligába. A szakembert a téli szünet végén, január 31-én menesztette a Diósgyőr, azóta nem volt csapata.

„A komoly ambíciókkal rendelkező szakember nagy lendülettel és bizonyítási vággyal vág bele a munkában, amiben segítségére lesz szakmai stábja is: ebben helyet kap a 43 esztendős ukrán Dmitrii Parkhomenko pályaedzőként és a 46 éves Petar Milcanovic erőnléti edzőként. Rajtuk kívül továbbra is a vezetőedző munkáját segíti kapusedzőként Sebők Zsolt, valami asszisztensedzőként Lipták Zoltán”

– olvasható a zöld-fehérek közleményében.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!