Közösségi oldalak

Labdarúgás

Nem született gól Kispesten

Nem született gól Kispesten

A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott otthon az újonc Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

A találkozó előtt a legendás Puskás Ferenc testvérére, a hétfőn 93 évesen elhunyt Puskás Évára emlékeztek.
Az első félidőben mindkét csapat elsősorban a biztos védekezésre koncentrált, gyors ellentámadásokban reménykedve, de igazán nagy gólszerzési lehetőség egyik kapu előtt sem alakult ki.

A rendkívül alacsony színvonalú mérkőzés a fordulást követően sem pörgött fel, az 59. percben volt az első említésre méltó esemény, ekkor Banó-Szabó távoli lövése a felső lécen csattant.
Láthatóan mindkét gárda elégedett volt az egy ponttal, egyikük sem kockáztatott a győzelem reményében.

A Kecskemét vendégként, a Honvéd házigazdaként még nyeretlen az idényben. A kispestiek három forduló óta nem kaptak ki és ezeken a mérkőzéseken gólt sem kaptak, igaz, csak egyet szereztek.

OTP Bank Liga, 8. forduló

Budapest Honvéd-Kecskeméti TE 0-0
Bozsik Aréna, 3446 néző
Vezette: Káprály
sárga lap: Prenga (79.), illetve Belényesi (90.)

Budapest Honvéd: Szappanos – Szabó A., nbPrenga, Cirkovic (Lovric, 71.), Tamás K. – Bocskay, Gomis, Mitrovic (Plakuscsenko, 68.) – Kocsis D. (Domingues, 68.), Lukic (Ennin, a szünetben), Samperio

Kecskeméti TE: Varga Á. – Szabó A., Belényesi, Szalai G. – Vágó – Katona (Szabó L., 59.), Nagy K., Szuhodovszki (Rjasko, 93.), Zeke – Tóth B., Banó-Szabó (Gréczi, 88.)

MTI

(Borítókép: kecskemetite.hu)

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!