Közösségi oldalak

Labdarúgás

Küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlen Kisvárdán

Fotó: kisvardafc.hu

A Kisvárda gól nélküli döntetlent játszott otthon a Debrecennel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Zuhogó esőben kezdődött az első félidő, melyben a Debrecen játszott mezőnyfölényben, de nem tudott gólszerzési lehetőséget kialakítani. A hazaiak szervezetten védekeztek, támadásokat is vezettek és elsősorban a vendégek hibája, labdavesztése után teremtettek némi veszélyt egy-egy alkalommal a debreceni kapunál, illetve a szünet előtt pár perccel Ötvös a félpályáról ívelt a keresztlécre.

A második félidő elején aktívabb volt a Kisvárda, igyekezett magasan letámadni ellenfelét, ezzel együtt jó darabig továbbra sem adódott komoly gólhelyzet egyik oldalon sem. Küzdött a két csapat, de nem alakult ki szép játék. A Debrecen a játékrész második felére talált magára, ekkor több ígéretes támadást is vezetett, a hazaiak kapuját azonban nem sikerült bevennie. A második 45 perc eseménydúsabb volt az elsőnél, gól viszont nem esett.

A hazai csapat a pontszerzéssel elmozdult az utolsó helyről, igaz, vasárnap a ZTE visszaelőzheti. A vendégek maradtak a negyedik helyen.

OTP Bank Liga, 15. forduló

Kisvárda Master Good-Debreceni VSC 0-0
Kisvárda, Várkerti Stadion
Vezette: Pintér
Sárga lap: Stefan (39.), Jovicic (70.), illetve Ferenczi (29.)

Kisvárda Master Good: Kovács M. – Stefan, Jovicic, Széles – Vida (Makowski, 68.), Ötvös (Lucas, 86.), Nikolov, Alic – Navratil (Rubus, 86.), Ilievszki (Mesanovic, 68.), Balogh N. (Camaj, 30.)

DVSC: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi – Loncar (Romancsuk, 59.), Manrique – Vajda (Oliveira, 59.), Dzsudzsák, Domingues (Szécsi, 75.) – Bárány (Batai, 87.)

MTI

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!