Közösségi oldalak

Labdarúgás

Az utólsó utáni pillanatokban lőtt győztes gólt a Kisvárda

Fotó:: Kisvárda FC/Facebook

A Kisvárda 92. percben szerzett góllal 1-0-ra nyert szombaton a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.

Tapogatózó játékkal kezdett a bajnokság harmadik és negyedik helyezett csapata, aztán a huszadik perctől felpörögtek az események: előbb Makowski ziccerénél védett hatalmasat a hazai kapus, majd az ellentámadás végén Nagy Zsolt lövését Peteleu blokkolta a gólvonal közelében. A folytatásban is kialakultak ígéretes helyzetek mindkét oldalon, ám a hálók nem rezdültek meg.

A második félidőben is próbálkoztak becsülettel a felek, ám sok hiba csúszott a támadásokba, így a védelmeknek nem volt nehéz dolga. A vége felé fokozta a nyomást a Puskás Akadémia, de a Kisvárda magabiztosan őrizte a döntetlent, egy-egy kontra végén pedig esélye nyílt a három pontot érő gól megszerzésére is, amelyet az utolsó pillanatban Mario Ilievski vállalt magára. Mivel korábban a Kecskemét kikapott, így a Kisvárda megelőzte a táblázaton és már a második helyen áll.

OTP Bank Liga, 14. forduló

Puskás Akadémia FC – Kisvárda Master Good 0-1 (0-0)
Pancho Aréna, 1120 néző
Vezette: Antal P.
gólszerző: Ilievski (92.)
sárga lap: van Nieff (44.), illetve Melnyik (90+1.)

Puskás Akadémia: Tóth B. – Mezghrani, Batik, Stronati, Brandon – Corbu, van Nieff (Favorov, a szünetben) – Slagveer (Skribek, 57.), Gruber Zs. (Urblík, 67.), Nagy Zs. – Zahedi (Colley, 81.)

Kisvárda: Odincov – Hej, Kovacic, Széles, Peteleu – Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 63.) – Navrátil, Makowski (Vida K., 71.), Camaj (Ilievski, 71.) – Mesanovic (Lucas, 84.)

MTIHa nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!