Közösségi oldalak

Hírek

Radulovics: Ezért kerül ennyibe, ezért emlegetik a legnagyobb nevek között…

Radulovics: Ezért kerül ennyibe, ezért emlegetik a legnagyobb nevek között…

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott már Európa-bajnoki résztvevőként győzte le 3–1-re Montenegrót a Puskás Arénában az Eb-selejtező G-csoportjának utolsó fordulójában. A meccset követő sajtótájékoztatón a montenegrói szövetségi kapitány, Miodrag Radulovics értékelt.

Miodrag Radulovics montenegrói kapitány és Marco Rossi Fotó: Árvai Károly

„Jó mérkőzés volt, kiváló közönség előtt. Láthatták, hogy győzelemre játszottunk, de hamar kijött, hogy nem vagyunk frissek. Ennek ellenére betaláltunk, majd sikerült távol tartani a kapunktól a magyar válogatottat. A második félidőben azonban a kapuscserénk után jött Szoboszlai Dominik, és megfordította a meccset. Ezért kerül ennyibe, ezért emlegetik a legnagyobb nevek között… csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla”

– kezdte értékelését Miodrag Radulovics.

„Arról most nem szeretnék beszélni, mi lesz a posztommal így, hogy nem jutottunk ki. Én erre a három évre nagyon büszke vagyok, ezt elmondhatom. Magas mércét állítottam fel, a kijutásra mentünk, ez nem jött össze. Nehezen fogadjuk el a vereségeket, főleg mert többször is jobbak voltunk, mint ahogy azt az eredmény mutatta. Azt azért hozzátenném, hogy szerintem a Puskás Arénában nagyon rég játszott úgy csapat, mint a mienk”

– zárta mondandóját a montenegrói kapitány.

Forrás: nemzetisport.hu

Borítókép: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a harmadik gól után a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország – Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI fotó: Kovács Tamás

A teljes sajtótájékoztató:



Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!