Közösségi oldalak

Hírek

Játékosügynöke szerint rengetegen érdeklődnek Varga Barnabás iránt

Paunoch Péter játékosügynök arról számolt be, hogy rengeteg megkeresést kapott a magyar labdarúgó-válogatott és a Ferencváros csatára, Varga Barnabás kapcsán.

„Varga Barnabás 2023-as teljesítménye után nem csodálkozom, hogy rengetegen kerestek Ázsiától Európán át Amerikáig. Jelenleg azonban nincs aktualitása a csapatváltásnak, mert jól érzi magát a Ferencvárosban” – közölte az M1 aktuális csatornának szerdán adott interjúban a támadó menedzsere. Annak kapcsán, hogy az Európa-bajnokságra kijutott nemzeti együttes több kulcsjátékosa jelenleg alig, vagy egyáltalán nem kap játéklehetőséget, úgy fogalmazott: minden eset más.

„Szalai Attila nyáron a világ egyik legerősebb bajnokságába igazolt. Az, hogy most nem játszik, nem jelenti azt, hogy a későbbiekben sem fog. Szerintem a beilleszkedéshez legalább fél évre szükség van” – mondta a játékosügynök a Hoffenheim légiósa kapcsán.

Paunoch viszont úgy vélte, a többi hasonló problémával küzdő válogatott labdarúgó esete annyiban más, hogy ők már régebb óta szerepelnek a csapatukban, ezért ilyen helyzetben mindenképpen megoldást kell találni arra, hogy új klubba igazoljanak.

MTI

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!