Közösségi oldalak

Hírek

Már nem Csizmadia Csaba a Gyirmót FC vezetőedzője

Már nem Csizmadia Csaba a Gyirmót FC vezetőedzője

A Gyirmót FC Győr hétfő délelőtt jelentette be, hogy Csizmadia Csaba helyét Tamási Zsolt veszi át.

A Gyirmót FC Győr finoman fogalmazva sem kezdte jól a bajnokságot, nyolc forduló után a kiesést érő 17. helyen szerénykedik. A csapat mindössze öt pontot gyűjtött, győzelme nincs, az öt döntetlen mellett három vereséget jegyez. A klubvezetőség a vasárnapi, Vasas elleni 2–0-s vereséget követően edzőváltásra szánta el magát, amint a hétfőn délelőtt megjelent közleményből kiderül, Csizmadia Csaba helyét Tamási Zsolt szakmai igazgató veszi át.

„A mai napon a Gyirmót FC Győr vezetősége megköszönte Csizmadia Csaba vezetőedző eddigi munkáját és felmentette a vezetőedzői feladatok elvégzése alól. Így a klubunkhoz nyáron érkezett vezetőedző távozik Gyirmótról”

– írták a klubnál.

A vezetők hozzátették, hogy látják a befektetett munkát és elhivatottságot, de az eredménytelenség rányomta bélyegét a klub működésére.

A Mosonmagyaróvár és a BVSC után ezzel a Gyirmót lett a harmadik másodosztályú klub, amely ebben az idényben edző cserélt: ’Óváron Németh Zoltán helyét Király József vette át, míg a zuglóiaknál a csapatot az NB III-ból feljuttató Urbán Flórián helyett egyelőre a Kincses Ádám, Dudás János páros irányít.

Borítókép: Csizmadia Csaba a MOL Magyar Kupa mérkőzésén Körösladányban. Fotó: Erdős Csaba

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!