Közösségi oldalak

Hírek

Lemondott Mátyus János a Kivárda vezetőedzője

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján jelentette be, hogy Mátyus János távozik a csapattól. A Kisvárda hivatalos közleménye szerint Mátyus János benyújtotta lemondását, amelyet a klub vezetősége el is fogadott.

„Nagy reményekkel érkeztem a klubhoz, és sok ilyen, mondhatni testhezálló feladatot oldottam már meg korábban – mondta a távozó vezetőedző, Mátyus János a klub hivatalos honlapján. – Biztos voltam benne, hogy ez itt is sikerülni fog. Ideérkezésemkor sokan féltettek attól, hogy milyen lesz a munkakapcsolatom Révész Attila sportigazgatóval, de azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb közvetlen főnököm volt. Mind szakmailag, mind emberileg csak köszönhetek neki, ezt most meg is teszem. Mivel a csapatot olyan hatékonyan nem tudtam kimozdítani a gödörből, mint bármelyik előző állomáshelyemen, ezért úgy döntöttem, hogy a klub érdekeit szem előtt tartva, megköszönöm a bizalmat, és távozom.”

A 48 éves edző másfél hónapot töltött a Kisvárda kispadján, hat bajnoki mérkőzésen egy győzelem és öt vereség volt a mérlege, a Magyar Kupában pedig két sikerrel megvívott párharc a Pilis és az Union ellen.

A Kisvárda Milos Kruscsiccsal kezdte a szezont, akit egy győzelem, egy döntetlen, és egy vereség után menesztettek. Helyét Gerliczki Máté vette át, de csak három bajnoki jutott a klub utánpótlásában dolgozó edzőnek, ezeken egyaránt kikapott a szabolcsi csapat, amely ezek után nevezte ki Mátyus Jánost.

A csapat keddi edzését a stábtagok tartották, azt még nem tudni, ki lesz Mátyus utódja a Kisvárdánál.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!