Közösségi oldalak

Hírek

Feczkó Tamás a Kisvárda új vezetőedzője

A Kisvárda labdarúgócsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy Feczkó Tamás veszi át a kedden lemondott Mátyus János megüresedett helyét a vezetőedzői poszton.

Mint kedden megírtuk, Mátyus János benyújtotta lemondását, amelyet a klub vezetősége el is fogadott. Mátyus másfél hónapot töltött a Kisvárda kispadján, hat bajnoki mérkőzésen egy győzelem és öt vereség volt a mérlege, a Magyar Kupában pedig két sikerrel megvívott párharc a Pilis és az Union ellen.

Feczkó Tamás a magyar élvonalban korábban az MTK-nál és a Diósgyőrnél vállalt munkát. Legutóbb a 2021-22-es szezonban dolgozott vezetőedzőként, akkor a másodosztályú Nyíregyházát irányította.

„Az idő szűkössége és a helyzet súlyossága miatt házon belüli megoldást választunk a vezetőedzői szerepkör betöltésére. A klubunknál egy ideje tevékenykedő, az akadémiai fejlesztési területért felelős Feczkó Tamást bízzuk meg a teendőkkel, ő korábban több klubnál vállalt és sikerrel teljesített tűzoltó tevékenységet, igazán testhezálló számára a feladat. Az elmúlt időszakban volt rálátása a csapatunkra, jelen volt a mérkőzéseinken, csaknem teljesen ismeri a teljes klubfilozófiát, ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy a szezon végéig őt bízzuk meg a vezetőedzői szerepkör betöltésével, szerdától az edzéseket is ő irányítja”

– idézi Révész Attila sportigazgató szavait a kisvardafc.hu

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!