Közösségi oldalak

Hírek

Az egész világ a magyarokat méltatja a Németországi győzelme után

Az egész világ a magyarokat méltatja a Németországi győzelme után

Nem csupán a magyar Facebook-oldalak lettek tele ma reggelre tele Szalai Ádámot és a válogatottunkat éltető posztokkal, de túlzás nélkül kijelenthető, hogy bármerre nézünk a közösségi médiában, a világ minden pontján róluk beszélnek a fociszurkolók. Az alábbikban a 14 millió követővel rendelkező, hivatalos Nemzetek Ligája Facebook-oldalról válogattuk kommenteket.

Emilia Lamparska (Lengyelország)
– Nagy gratuláció a magyar testvéreinknek Lengyelországból! Bárcsak a mi csapatunk játszanak ilyen jól!

Amer Dahbi (Szíria)
Micsoda győzelem és teljesítmény a magyaroktól! A legutóbbi pár mérkőzés után nem is meglepő, hogy ennek a nehéz csoportnak az élén állnak, és teljesen meg is érdemlik. „Kiváló munka Magyarország”. 

Ikenna Steven (Nagy-Britannia)
– Szomorúak vagyunk, hogy Anglia kiesett, de csodáljuk csak és gondoljunk bele, hogy az apró Magyarország képes vezetni egy olyan csoportot, amiben mellettük három világbajnok van. Hihetetlen! A futballban a szorgalom és a csapatszellem minden mást felülír, gratulálok!

Hauke Raion (Németország)
– Gratula a magyaroknak Németországból. A tiétek egy küzdőszellemtől duzzadó nemzeti tizenegy. Nálunk 75 százalékban túlfizetett színészek vannak a pályán (Gnabry, Sané, Werner stb). A klubcsapataikban jól játszanak, mert ott kell (na, jó, Gnabry és Werner már ott sem), de úgy tűnik, a válogatottban a sztárok nagy része (Kimmich és Goretzka kivételével, akik mindig nyerni akarnak) csak a minimálisan elvártat hozzák ahhoz, hogy úgy tűnjön, mintha fociznának, de annál többet nem.

Uwm Natty
– Mintha azt mondtátok volna, hogy a magyar csak egy kiscsapat, amikor Portugália megverte őket. Most, hogy győztek Anglia és Németország ellen is, még mindig kiscsapatnak tartjátok őket?

Bjarke Dolward Sørensen (Dánia)
– Csodálatos Magyarország!

Mark Dano (Nagy-Britannia)
– Marco Rossinak igaza volt: ez egy könnyű csoport.

J’mappelle Ebube (Nigéria)
– A favoritok lassan mind kiesnek. Soha ne nézz le senkit; ki gondolta volna, hogy Magyarország áll majd a csoport élén?

Twö Kayy Natiönwidë (Dél-Afrika)
– A legtöbben azt hittük, ez lesz a halálcsoport… úgy tűnik, nagyot tévedtünk.

Heskey Sowe (Németország)
– Úgy látszik, Magyarország anélkül játszhat, hogy a tél miatt aggódnának… ha értitek, mire gondolok.

Teona Abramishvili (Georgia)
Gratulálok, Magyarország, ti vagytok a legjobbak!

Muhumuza Mbonimpa Alex (Uganda)
– A halálcsoportból a gyávák csoportja lett. Az esélytelen felzabálta az oroszlánokat.

Paul Daniel (Svédország)
– Öröm lenne, ha láthatnánk a magyarokat a világbajnokságon. A 2016-os Eb-n kezdtetek csillogni. Elképesztő a fejlődés azóta. Arra a játékra építetek azóta is, és most kezd beérni. Üdvözlet Svédországból!

Radosław Immig (Lengyelország)
– „Tiszteletet Lengyelországból”

(Borítókép: A győztes magyar válogatott játékosai a Himnuszt éneklik, középen Szalai Ádám csapatkapitány, a győztes gól szerzője a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország-Magyarország mérkőzés után a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án. MTI fotó: Illyés Tibor)

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!