Közösségi oldalak

Labdarúgás

Visszalépett az NB III-tól a Balassagyarmati SE

Visszalépett az NB III-tól a Balassagyarmati SE

Derült égből villámcsapásként hatott a balassagyarmati klub döntése.

Vannak olyan hírek, amiknek tényleg nincsen semmiféle előzménye, amolyan derült égből villámcsapásként jellemezhető. Most is egy ilyen sajnálatos történésről vagyunk kénytelenek beszámolni. Visszalép a harmadosztály küzdelmeitől a Balassagyarmati VSE.

A klub közleménye:

A Balassagyarmati Városi Sportegyesület (BVSE) 2022. szeptember 20-tól gazdasági helyzetére tekintettel visszalép a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett 2022/23. évi NB III osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban való további részvételtől. A BVSE eddigi fejlődésének alapját főként azok a gazdasági társaságok biztosították, amelyek az ismert recessziós helyzetben hozzánk hasonlóan fontos döntéseket kell meghozzanak működésük folytatásáról. Jelenlegi és korábbi támogatóinknak ezúton is köszönjük az eddigi együttműködést! Köszönjük a BVSE minden, a csapat fejlődésében részt vevő támogató munkáját, és azt, hogy sok felejthetetlen pillanatot élhettünk át! A szurkolók elkötelezett, minden körülmények között kitartó, odaadó támogatása sok fontos helyzetben adott energiát csapatunknak! Bízunk abban, hogy a gazdasági helyzet normalizálódásával újra sporttörténelmet írhatunk Nógrád megye labdarúgó életében!

Balassagyarmat, 2022. szeptember 20.

A BVSE elnöksége

Forrás: nogradifutball.hu

(Borítókép: bse1902.hu)

YouTube felratkozás!

További cikkek a témában: Labdarúgás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!