Közösségi oldalak

Labdarúgás

Továbbra is veretlen otthon a Kecskemét az NBI-ben

Fotó: Kecskeméti TE/Facebook

A Kecskemét hazai pályán 2-1-re legyőzte a MOL Fehérvárt vasárnap a labdarúgó OTP 17. fordulójának zárómérkőzésén.

Többet támadott az első negyedórában a Kecskemét, a Fehérvár ritkán jutott el ellenfele kapujáig. A folytatásban is a hazai csapat volt kezdeményezőbb, sokszor került a fehérvári 16-oson belülre, és egy ilyen alkalommal szerzett vezetést Nagy Krisztián 15 méterről leadott nagyszerű, jobb külsős lövésével. A Fehérvár azonban két percen belül egyenlített: Dárdai jobb oldali szöglete után Larsen csúsztatott fejjel a hazaiak kapujába. A vendégcsapat a maradék időben érzékelhetően hatékonyabban szervezte akcióit, mint a játékrész elején.

A szünet után megmaradt a lendülete, emiatt kiegyenlítetté vált a mérkőzés. Mindkét csapat eljutott az ellenfele kapujáig bizonyos időszakokban, és akkor időnként percekig ott tartotta a labdát. Komoly helyzet azonban nem alakult ki, a védelmeket nem tudták zavarba hozni a támadók. A Kecskemét viszont így is újra képes volt vezetést szerezni, mégpedig némileg váratlanul, Szuhodovszki 14 méteres pontos lövésével. A Fehérvár sokat támadott a hajrában, de próbálkozásai meddőnek bizonyultak.

Az újonc csapat továbbra is veretlen otthon, ezúttal az ötödik győzelmét aratta saját közönsége előtt, ezzel megerősítette második helyét.

OTP Bank Liga, 17. forduló

Kecskeméti TE-MOL Fehérvár FC 2-1 (1-1)
Kecskemét
Vezette: Pintér
Gólszerzők: Nagy K. (33.), Szuhodovszki (78.), illetve Larsen (35.)
Sárga lap: Nikitscher (13.), Horváth K. (43.), illetve Kastrati (15.), Christensen (63.), Heister (93.)

Kecskeméti TE: Varga B. – Szabó A., Rjasko, Belényesi – Nagy K., Horváth K. (Meszhi, 77.), Nikitscher, Szuhodovszki (Katona M., 90.), Hadaró – Katona B., Tóth B.

MOL Fehérvár: Kovács D. – Bese (Fiola, 59.), Larsen, Stopira, Heister – Pokorny (Flores, 59.), Christensen – Kastrati (Schön, 80.), Houri (Szabó L., 60.), Dárdai – Kodro

MTI

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!