Közösségi oldalak

Labdarúgás

Otthonában nyert a Paks a Debrecen ellen

Fotó: paksifc.hu

A Paks 2-0-ra legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

Kiegyenlített labdabirtoklási arány mellett támadásban jobbnak bizonyult az első félidőben a Paks, amely viszonylag hamar megszerezte a vezetést Windecker fejesgóljával. A szünet előtti percekben nagyobb nyomást helyezett a hazai kapura a Debrecen, de egyenlítenie nem sikerült.

Fordulás után megint nagyjából negyedórát kellett várnia a paksi közönségnek, hogy ünnepelhessen: Haraszti remek ütemű indításával Könyves lépett ki és magabiztosan lőtt a hálóba a debreceni kapus mellett. A folytatásban a DVSC változatlanul nem tudott igazán veszélyes akciókat vezetni, így végül a szépítés sem jött össze a hajdúságiaknak.

OTP Bank Liga, 2. forduló /elhalasztott mérkőzés/

Paksi FC-Debreceni VSC 2-0 (1-0)
Paks, 1890 néző
Vezette: Bognár
gólszerzők: Windecker (14.), Könyves (61.)
sárga lap: Kinyik (52.), Papp K. (69.), illetve Lagator (59.), Bárány (68.), Szécsi (77.)

Paksi FC: Szappanos – Kinyik, Szélpál (Lenzsér, a szünetben), Szabó J. – Kovács K., Papp K., Windecker, Mezei (Horváth K., 82.), Silye (Osváth, 73.) – Haraszti (Hahn, 62.), Könyves (Böde, 62.)

DVSC: Milosevic – Kusnyír, Lagator, Romancsuk, Ferenczi (Baranyai, 89.) – Varga J. (Ojediran, 67.), Loncar – Bévárdi (Szécsi, 67.), Dzsudzsák, Domingues (Bódi, 67.) – Bárány (Majdevac, 87.)

MTI

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!