Közösségi oldalak

Labdarúgás

Erősítés érkezett a Békéscsaba NB II-es csapatához

Futó Zsombor és Kóródi Nándor

Hétfőtől Algyőn edzőtáborozik a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgócsapata. Az utazó kerettel újabb két frissen szerződtetett labdarúgó is együtt tartott. A lila-fehérek menedzsmentje szerződtette a támadó szekcióban hatékony Kóródi Nándort, valamint a középpályás pozícióba a igen tapasztalt Futó Zsombort is – számol be a klub weblapja.

A 23 éves Kóródi Nándi 2017-ben került a köztudatba, amikor elutazhatott a DVSC törökországi edzőtáborába, majd a Ferencváros elleni NB I-es mérkőzés hajrájában az élvonalban is bemutatkozott. A szolnoki születésű, püspökladányi származású 183 cm magas, ballábas labdarúgó támadó és szélső pozíciókban egyaránt hasznos. A legutóbbi három évét Szegeden töltötte, ahol nyárig stabil tagja volt az NB II-es gárdának. Egy sérülés miatt az őszi idény javát kihagyta, csak a Tisza-partiak megyei együttesében kapott pár alkalommal helyet az ősz végén. A korábbi mérkőzésrutinja így is optimizmusra adhat okot, hogy gólokkal szolgálhatja ki majd a békéscsabai közönséget.
– Nagy motivációval érkeztem Békéscsabára, ahol legfőbb célom természetesen a csapat hatékony segítése, illetve szeretném magam is minél jobb formába hozni. Bízom benne, hogy ez a lehető leghamarabb sikerül is, utolérem a többieket és a beilleszkedés is rendben megy majd! – nyilatkozta a játékos.

A 30 esztendős Futó Zsombor Pécsről érkezett az Előréhez, korábban a piros-feketék csapatkapitánya is volt. Jobblábas játékoskén fő feladata, védekező középpályásként a támadások építése, valamint az átmenetek hatékony biztosítása lehet. A szélső Debrecenben kezdte pályafutását, majd a Honvéd-Siófok-Pécs útvonalon keresztül vezetett az újra Békéscsabára.

A lilák vezetése továbbra is folyamatosan azon dolgozik, hogy minőségi igazolásokkal tudja megerősíteni a keretet, így további érkezők is várhatók a következő napokban. A klub honlapja távozókról is beszámolt. Máshol folytatja pályafutását a jövőben: Fülöp István, Bor Dávid Ferenc, Szabó Zsombor, Izing Martin Ferenc, Tomori Zoltán, Balla Mátyás, valamint Varga Tamás Károly.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!