Közösségi oldalak

Labdarúgás

Az utolsó pillanatban szerzett góllal játszott döntetlent a ZTE Fehérváron

Az utolsó pillanatban szerzett góllal játszott döntetlent a ZTE Fehérváron

A MOL Fehérvár FC a 95. percben kapott góllal 1-1-es döntetlent játszott a vendég Zalaegerszeggel a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Kiegyenlített játékot követően két kihagyott fehérvári lehetőséggel zárult az első negyedóra, erre válaszul a Zalaegerszeg is elpuskázott egyet a másik oldalon. Tovább folytatódott a sorminta, a házigazda elrontott ziccerét Kenan Kodro vállalta magára, hogy aztán az utolsó pillanatokban megszerezze a vezetést a hazaiaknak.

A szünetben hármat cseréltek a zalaiak és átvették a játék irányítását, mégis inkább a Fehérvár volt veszélyesebb az ellentámadásai végén. A hajrához közeledve fokozta a nyomást a ZTE, ám a hazai védelem magabiztosan hatástalanította minden próbálkozását. Egészen a hosszabbítás ötödik percéig, amikor az előrehúzódó kapus, Demjén Patrik fejesét kollégája Eduvie Ikoba elé ütötte, aki egy lépésről a hálóba talált.

OTP Bank Liga, 10. forduló

MOL Fehérvár FC – Zalaegerszegi TE FC 1-1 (1-0)
Székesfehérvár, 2474 néző
Vezette: Csonka
gólszerzők: Kodro (45+1.), illetve Ikoba (95.)
sárga lap: Hangya (75.), Pokorny (94.), illetve Csóka (20.), Manzinga (35.), Mocsi (74.)

Fehérvár: Kovács D. – Fiola, Larsen, Stopira, Hangya – Rúben Pinto, Makarenko (Pokorny, 84.) – Nego, Dárdai P. (Schön, 77.), Kastrati II (Zivzivadze, 59.) – Kodro (Bese, 77.)

Zalaegerszeg: Demjén – Lesjak, Mocsi, Kálnoki Kis (Klausz, 86.), Csóka (Szendrei N., a szünetben) – Sankovic, Bedi (Mim, 67.), Gergényi – Szalay Sz. (Meshack, a szünetben), Ikoba, Manzinga (Diego Carioca, a szünetben)

MTI

Videó: M4 Sport(Borítókép: A ZTE utólsó pillanatban megszerzett góljának pillanata Fotó: ztefc.hu/facebook)

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Sportklub oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámjaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!