Közösségi oldalak

Hírek

Tragédia – 37 éves korában, balesetben hunyt el a futsalos lány

Pár nappal a 37. születésnapját követően, tragikus hirtelenséggel elhunyt Heidt Edina, a Gyulai Amazonok, majd a Dévaványai SE női labdarúgócsapata egykori futsalosa. A játékos halálhírét közösségi oldalán erősítette meg a gyulai klub.

A rendelkezésünkre álló információk alapján a tragédia hátterében egy szerencsétlen baleset áll, melyet Fóton egy vasúti átjáróban szenvedett el a bélmegyeri származású labdarúgó, aki még a békéscsabai középiskolás éveiben lett focista.

A gyulai egyesületet két időszak során majd 15 évig szolgálta. Meghatározó alakja volt a nagypályás-, majd később az NB I.-ig jutó futsalcsapatnak, legutóbb pedig a dévaványai együttesben láthatták játszani a nézők.

„Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Heidt Edina – egykori labdarúgónk, aki több, mint 15 évig volt Gyula város női labdarúgásának motorja – a napokban tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Felejthetetlen az emléke, melyet őrizünk utána. Edina mindössze 37 éves volt, kislányával előtte álltak élete legszebb évei. Felfoghatatlan, ami történt, egyszerűen nem találunk szavakat!”

– így búcsúztak el tőle egykori társai az Amazonok közösségi oldalán.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!