Közösségi oldalak

Hírek

Így szól a Ferrari 2024-es új Forma-1-es autója!

Így szól a Ferrari 2024-es új Forma-1-es autója!

Közeledik a bemutató időpontja, a Ferrari így úgy gondolta, ideje beindítani az idei Forma-1-es szezonra készített SF-24-est, melyről videó is készült, ezt nézhetitek meg alább.

A Ferrari Forma-1-es csapatának zsúfolt uborkaszezonja (talán nem ez a legjobb szó rá) volt a 2024-es szezon előtt, meghosszabbították Charles Leclerc szerződését, valamint kötöttek egy újat 2025-től a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal.

A maranellói istálló hivatalosan jövő héten, február 13-án fogja bemutatni az SF-24-et, amivel idén harcba indulnak, de előtte egy héttel közzétettek egy videós ízelítőt arról, hogyan indították el először a kocsit és „ébresztették fel Maranellót.”

Az autót mozgásban először két hét múlva, február 21-én nézhetjük majd meg, Leclerc mellett Carlos Sainz fog szerepelni a csapatnál, idén utoljára, és a gárda reméli, hogy fel tudják majd venni a kesztyűt a Red Bull ellen.

A videót alább tekinthetitek meg, míg ezen a linken olvashattok arról, mikor várhatóak a következő fejlemények a Christian Horner ellen indított vizsgálatban.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!