Közösségi oldalak

Hírek

Ferencvároshoz igazolhat Kenan Kodro

Nem kizárt, hogy hamarosan ismét nagy bejelentést tehet a Fradi! A Sportál Szerbiából származó értesülése szerint felvetődött egy újabb válogatott labdarúgó megszerzésének lehetősége is.

Történetesen a bosnyák nemzeti együttes szerelését 15 alkalommal magára öltő Kenan Kodróé… Bizony, a Fehérvár FC kiváló támadója lehet az FTC újabb igazolása – ha valóban létrejön a megállapodás a két klub között. Úgy tudjuk, a kapcsolatfelvétel már megtörtént az érintettek között, és van rá esély, hogy Kenan Kodro a Vidi mezét a Ferencvároséra cseréli. Annál is inkább, mert a 2021 nyara óta a piros-kékeket erősítő, 88 tétmeccsen 44 gólig jutó csatár szerződése nyáron lejár – ha a Fehérvár nem hosszabbít vele, viszont pénzt szeretne kapni érte, még a téli átigazolási időszakban értékesíteni kell a játékjogát. Az értesüléssel kapcsolatban természetesen megkerestük mindkét klubot, de sem a Fehérvár, sem a Fradi nem kívánta kommentálni a hírt.

Az NBI góllövőlistáját 11 góllal vezető bosnyák támadónak fél év múlva lejár a szerződése Fehérváron, ám a Nemzeti Sport a Sportalhoz hasonlóan úgy értesült, nem tölti ki kontraktusát, a támadót ugyanis szeretné megszerezni az Európa-konferencialiga egyenes kieséses szakaszára készülő Ferencvárosi TC, amely értesüléseink szerint kész kifizetni a Kodro szerződésében szereplő kivásárlási árat. Úgy tudjuk, a szerződést még nem írták alá a felek, de a heten lezárulhat az ügy. Az értesülés kapcsán megkerestük a Ferencvárost, amely nem szokta kommentálni a sajtóhíreket, a szerződéseket a hivatalos csatornáin jelenti be.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!