Közösségi oldalak

Hírek

Edzőt menesztettek Kispesten

Pinezits Máté irányításával csak negyvenegy százalékos a kispestiek teljesítménye a másodosztályban. Fotó: honvedfc.hu

A Kazincbarcika elleni vereség után a vezetőség közös megegyezéssel szerződést bontott Pineztis Mátéval.

Megelégelte a klubvezetőség a csapat gyenge teljesítményét, és a hétvégi újabb vereség a vezetőedző állásába került. Megbízott edzőként Djordje Kamber irányítja a Honvédot – írja a honvedfc.hu. A Kazincbarcika elleni vereség (0–1) után a klubvezetés és Pinezits Máté vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott, de egyelőre annyi biztos, hogy csak a felnőtt csapattól távozik, meglehet, marad a klubnál, de más pozícióban, Ugyanakkor biztos, hogy elhagyja a klubot a nyáron érkezett másodedző, Schimmer Szabolcs.

Pinezits Máté 2020 nyarán csatlakozott a Honvédhoz, három éven keresztül az U19-es együttest irányította, ahonnan több tehetség is felkerült a nagyokhoz, illetve külföldre igazolt. Emellett a korosztályos együttessel bejutott a legjobb nyolc közé Európa egyik legrangosabb utánpótlástornáján, a Viareggio Kupán, valamint bronzérmet szerzett a Puskás-Suzuki-kupán, miközben a pro licences edzőképzést is elvégezte. Pinezits Máté a nyáron az NB I-es kiesést követően vette át a teljesen átalakuló Honvéd vezetését, tizenhárom bajnokin és egy Magyar Kupa-mérkőzésen irányította a piros-feketéket.

A klubvezetőség már dolgozik, hogy megtalálja az új szakvezetőt, addig megbízott edzőként Djordje Kamber irányítja az első csapatot, munkáját Takács László segíti.

Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!