Közösségi oldalak

Hírek

Derült égből villámcsapás – Jürgen Klopp a nyáron távozik a Liverpooltól!

Jürgen Klopp bejelentette, hogy a szezon végén távozik a Liverpool labdarúgócsapatának menedzseri posztjáról.

Derült égből villámcsapásként érhette a Liverpool szurkolóit az a videó, amely péntek délelőtt a klub hivatalos csatornáira felkerült: ebben Jürgen Klopp, a csapat menedzsere, vezetőedzője bejelentette, hogy a nyáron elhagyja a klubot.

Megértem, ha sokakat megdöbbent ez a bejelentés, amikor először hallanak róla, de nyilván meg tudom magyarázni, vagy legalábbis megpróbálom. Mindent szeretek ebben a klubban, a városban és a szurkolóinkban. Szeretem a csapatot és az itt dolgozó személyzetet. Mindent imádok. De elfogyott az energiám. Hosszabb ideje tudom már, hogy ezt egyszer be kellett jelentenem. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok képes ezt a munkát újra, és újra, és újra elvégezni. Az együtt eltöltött évek és az együtt átélt élmények után nőtt a tiszteletem és a szeretetem az irányotokba, és a legkevesebb, amivel tartozom, az az igazság. És az igazság most ez. Röviden ennyi

– indokolt Klopp, akivel együtt a két segítője, Pepijn Lijnders és Peter Krawietz is távozik a Liverpooltól a szezon végén.



Ha nem akarsz lemaradni videóinkról, akkor Iratkozz fel!